Thursday, August 25, 2011

kiamat...2012???

btul ka x aku x tau....

td sorg kwn kol...mcm ni la knn conversation kmi ah...

astaga (bkn nama sebenar): afen, thun dpn kiamat oooo....sy tkt...
aku: bla knn tarikhnya??? ko tau meh??
astaga: nda la ba sy tau...tp kna assume kiamat thun dpan kn...tu la sy tkt...
aku: slagi blm ada tarikh tetap ko rilek ja la ba geng...
astaga: klu la btul thun dpn kiamat apa la ko mau bt b4 tu kiamat sampai???
aku: hhhhmmmm ko bg aku tarikh dlu la bru aku blh fikir...
astaga: ko ni kn...mau jua tarikh...ba 1st jan 2012...
aku: tarikh penting apa geng...nada tarikh nada hr...klu 1st jan 2012 kiamat, 31st dec 2011 aku kwin...
astaga: dei, bt apa mau kawin klu sehari ja ko dapat hidup dgn laki ko...
aku: aku bsyukur ba if aku dapat hidup sehari dgn laki aku sebagai bini dia...
astaga: ba klu kiamat 1st jan 2012 jan lpa ko kwin a day b4 ah...n jan lpa jemput...
aku: baiklah...akan ku urus geng...

well, kiamat @ x, kita mmg x pasti...if ada machine yg blh predict when n where the disaster first strike and when and where it will end, then akan aku usaha kan kawin sbelum kiamat...hahaha

priest: will you take tiffany anthony as your lawful wedded wife?
him: i do...
priest: will you take _______________ as your lawful wedded husband?
me: i do...

ba isi la tempat kosong...dipersilakan...hehe...

apa2 pun, kita mc punya hari untuk hidup....so stay alive and stay healthy...


12 comments:

evylin said...

kesto kwn ko blm lg end of the world ba heheh

virgo19 said...

e2 la tu...sot2 ba dia tu...tlampau tgk muvi ni...:D

Akue Achik said...

bgtaw si astaga rilek2..kalo takut betul jga taubat byk2..eheheh

Aqilah Musfirah A.R. said...

I've heard about this before. And they presume that the date falls on 21st Dec, if I'm not mistaken.

It has something to do with the Mayan calendar and planet earth crushing with another planet. IDK. lol. Just sharing what I heard xD

virgo19 said...

achik: haha...aku stuju byk2...nti aku bgtau dia ah...

aqilah: 21st dec??? omg kena la aku kwin 24th nov ni...hehe

hazz death said...

hahaha.. lcu jgk.. kwin lg tue yg d kjar.. haha

virgo19 said...

hazz death: hahaha geng, bkn la ba kawin yang dikejar...sja ja pilih kwin coz kawin yg plng susah mau dibuat b4 kiamat datang knn...

✿ Mitchell ✿ said...

aduiii jgn lah khiamat.. tp kita tia tau jg bila ari khiamat btl2 kn? we can only hope not next year lah.. ada lg org ckp 21.10.2011 khiamat.. huh~ itu lagi lah sandi.. enda sempat bah sya tunang (11.11.11). klu next year khiamat pla, blm sempat pn sya kahwin. hehe.. mcm2 bah alasan kunun...

virgo19 said...

mitchell: adu minta2 la kiamat ni nada kn...cntk eh date tunang ko...sy pun mau join la ni...hehe...

✿ Mitchell ✿ said...

haha! xD jum.. kita sm2 kasih aramaiti tu 11.11.11..jgn sj tu khiamat dtg time 11.11.11 sudah.. klu dia dtg time tu mmg sandi lah hidup sya ne tau... palis2..

virgo19 said...

hehe knfm ni sy kc aramiti tu date nti...palis2 jau2 geng...minta2 la x pa yg buruk ni jd 11.11.11...cntk ba tu date...ko yakin ja nada pa2 buruk jd ah...:D

✿ Mitchell ✿ said...

kita yakin saja.. sabah boleh org kampung bilang.. wakakaka xDD