Tuesday, September 13, 2011

klu ni yg ko mau, ok...ni yg ko dpt...

dia ckp aku agung2 kn the englishman...dia ckp aku heboh2 kn 1 dunia psl the englishman...

well, aku cma bgtau apa2 psl the englishman dgn org2 yg rapat a.k.a my besfrens...

dia knfm la termasuk...

tp knapa dia ckp mcm tu dgn sy??? aku cuma bgtau besfrens ja...

dia ckp lg aku post d blog...

hell yeah, i did post d blog...tp aku agp blog ni my personal blog a.k.a my diary...e2 ka mksd dia aku heboh2 kn 1 dunia???

ingt 1 dunia bca blog aku ka??? gila ka apa dia???

i call it quit...no more englishman...

PUAS HATI LA KO TU KAN????????!!!!!!!

shit..........

4 comments:

Beatrice Bianus said...

laaa..napa mcm tu?itu hak kita...kalau sy kan suka hatilah sy mo post apa2 dlm blog..blog sy,bkn blog dia...:)

Akue Achik said...

label tu la paling manang! huhu

biar ja org tu..

Cinoi Lavigne said...

Dont argue or listen to morons. Its ur blog pun, xpyh decide based on what the org jahat say. Just ignore

Fadzmie Mohamad said...

Uiseh. Orang macam ni ada silap fahaman bah ni. Yeah, its true kalau kita post apa-apa di blog kita, satu dunia boleh baca. But ada orang kisah ka? Orang-orang yang kenal sama kita ja yang baca blog kita kan.