Saturday, November 19, 2011

huh?? skandal dgn laki org???

ok geng, bhabuk da blog aku...mau kc bersih la dlu ni...hehe

nak tnya apa korg rsa bla ada ppuan bskandal dgn laki org???

mestilah ba x bgus kn, apa la knn prasaan bininya n anaknya kn...

djadikn crita....aku ada sorg kwn nmanya 'F' (bukan nama sebenar)...ada sorg kwn dia ni kenalkn dia dgn sorg llki nama 'S' (bukan nama sebenar)...dorg bmsg n bkol for a week b4 dorg jmpa...llki 2 ada bgtau dia yg dia sdh  kwin tp cerai n punya anak lelaki...so si kawan aku ni pun pcaya la...then dorg arrange a meeting...

time meeting dorg tu sy x tau la apa jd kn...but after a few meetings kn...

tu lelaki mgaku yg dia mc lg suami org n ada 2 ank da...ank ke2 bru 5bln...sdgkn si kwn aku ni da knal llki 2 lbh dr stahun...

hhhmmmm mmg skandal...llaki tu ada mgaku jua yg dia mau dia n kwn aku ni hanya skandal ja...bla kwn ku suru llki 2 crikn dia sorg llki yg single pndi pla llaki tu ckp "xmau, nti x kwn skandal sy..."

llki tu x tinggal srumah dgn bininya...bininya tinggal jau dr dia n anak2 dorg tu llki yg jg....dorg kwin coz bininya da pregnant while llki tu da ada tunang...

sy x tau knpa c F still setia mau jd skandal dgn c S...kwn ku blh ja cri llki yg jau lbh bek n single...tp nta knapa la dia mau jua dgn c S...

kwn ku ckp dia skit ht jua bla dia tahu lelaki tu tambah anak...hehe...da bininya kn mestilah senang2 ja dia p tambah anak...if bkn bini mn la lelaki tu mau tambah anak...sot jua kwn ku ni...

dr apa yg aku tgk kn, llki tu xla hensem sgt...ok la sedap jua mata memandang...dia ada rmh sendri n bisnes sendri...so mmg tjamin la if kwin dgn dia...tp knfm la kwn ku x kwin dgn dia coz llki tu da mgaku yg dia x akn kwin 2 coz nti tdo d rmh bini no1 rindu ank bini no2...tdo rmh bini no2 nti rindu ank bini no1...

bgus la jua llki tu setia dgn bininya...tp jan la mau skandal kn...bkin pening kepala lg adala...

so sepa yg stuju dgn sy no skandal angkat tangan ya hehe....

4 comments:

✿ Mitchell ✿ said...

SYA ANGKAT TANGAN SIAP DENGAN ANGKAT KAKI LAGI... xD Duii... Klu sya.. Lama oredi sya tikam kwn sm sya ne sb tu otak lmbt sikit pickup.. Klu sya mo knl a man, sya siasat btl tu lelaki... Sya siasat will take 1 year spt mn I did to my boy ne baru we jadi kawan butul2 then couple.. Adeii ptt ur friend kc lepas ja lah, jgn stuck to this man.. Nti your friend yg kana cop 'sundal'.. Seriously.. My one of my friend did sampai I putus kawan with her. KLu orang lain punya laki pun she can buat apa lagi mine kan? That's why my other friends and I putus kawan terus with her..

Akue Achik said...

sy plg bnci kes mcm ni...

virgo19 said...

mitchell: ko la pling menang...heheh siap angkat kaki lg ooo....tp kn sy x smpi ht la mau putus kwn dgn dia...sy bg nasihat ja ni spya tglkn tu llki coz buang msa ja p dgn llki mcm 2 coz bkn jua dia mau kwin kn...huhu...hrp2 la dorg x bpjgn ...

achiK: aku pun benci kes ni...

Yen said...

tu la..sa pun kdg2 heran..apa juga yg durang dpt gan dgn married guy ni..susa mo paham perasaan durg ni..em, mybe sa rasa girls pun kadang2 mo rasa thrill n experiencing something new ba kali kan..hmm, who knows..