Thursday, October 18, 2012

jgn la tanya sy bla sy mau kwin...

dlu msa masi d U...org akn tanya...bla hbs blajar??

skrg bla da graduated...kena tnya...keja sdh??

but, now...im 24...just graduated...org da mulai tnya...bila nak kwin??

cba la ckp "wah, blh kwin sdh ko..."...rather than tnya sy bla mau kwin...coz sy x jwpn bla sy kwin...n sy pun x tau d mn sy blh dpt tu jwpn...mau tnya bf bikin malu ja...dia sendri pun confirm x tau bla dia mau kwin tba2 sy pla yg p tnya ni...

apa2 pun sy ska jua ba kena tnya...sbb asl kena tnya confirm sy ckp "ba p la cri sy sorg yg ngam..blh sy kwin trus dgn dia kn..."...

tp klu sy kena tnya lg solan 'bla mau kwin' ni bsuk onward, sy akn jwb "on the way"...well, sabahan kan sllu ckp "we are on the way"...oppa sabah style la knn...hehhee

we are young...XD

2 comments:

☆彡Mitchell Cullen said...

wakaka XD jwpn yg plng bernas lg klu jwb 'esok' sb kngau style pla, klu esok2 tu mmg enda pndai jadi2 tu

virgo19 said...

wah sy mau la jwb mcm tu jua nex tym...kick jua tu klu kena hehehe