Friday, September 9, 2011

ko stalking aku ye???!!! S@#T!!!!!

back in 2009, aku added sorg ni d fb...namanya J (bkn nama sebenar)...dia add then aku nada fkir lg aku knl ka x lelaki ni, aku men hentam ja approved...

then, one day, kmi chat...waktu tu mc lg on chat coz virus chat blm lahir lg...msa kmi chat, instinct aku kuat sgt bgtau aku yg dia ni xbf aku...coz cara dia chat, n the way he asked sma ni mcm xbf ku...pastu aku tnya la dia, if dia ni xbf aku ka x, dia ckp bkn....then aku tnya lg if dia kenal xbf aku, dia ckp dia lgsg x knl...

aku mmg sdh syak dia xbf aku...then aku pun chat la psl xbf ku dgn dia...sja ja mau tau how he reacts...aku ada bgtau jua, yg aku sdh jmpa lelaki len, yg jau lbh bek dri dia...

reaction dia ternyata cool...way too cool than i'd expected...so aku pun buang la sume syakwasangku tu...

then, last week, aku accidentally terjumpa profile fb xbf ku...then aku p la msg dia...aku msg dia yg aku mau kmi bbek la for the sake of our friendship since primary school...aku msg jua whatever happened between us, should be forgotten n forgiven...then he accepted it and added me as friend in fb...aku approved ja la since the air between us clear as crystal...

then, bla da friends tu aku chek la our mutual friends...and there i found J...aku puzzled skejap...c J ckp dia lgsg x knl xbf aku, then what the heck he is in his friend list??? aku chek lg friendlist c J, and there i found gf bru xbf ku...n for sure xbf ku pun ada skali...n abg xbf ku...

slama ni aku x pena mau busy body p chek my friend's friendlist...tp las week, aku 1st time p check...2 thun ooooo sume tu actually ada d depan mata ku...tp aku ja x perasan...

then, aku p tnya both J n my xbf...xbf x mgaku e2 dia, while c J mengaku sdh yg dia knl xbf ku n dia create tu profile untk kacau aku n untuk ikt perkembangan aku...

on the same time c J mgaku tu, xbf ku pun mengaku dia ada another fb profile...tp dia bkn mgaku dgn aku tp dia mgaku dgn besfren ku...besfren ku la yg bgtau aku...

i made 2 assumptions...1) c J is actually my xbf...n 2) c J is actually gf bru xbf aku....n for sure, c J bkn org len...dia must be either xbf ku @ ceweknya...

n then, bru la aku realized yg c J ni added sume kwn lelaki ku d fb...mmg stalker la dia tu kn...dia mau mcari which is my current bf...

pastu aku trus la p msg sume mutual friends between aku n c J supaya delete c J dr fb dorg...coz for me the stalking should be stop a.s.a.p...

wpn aku syak xbf n wpn aku blh trus ja bgtau dia, tp aku x mau lg kmi gaduh2 psl fb ja..c J pun x jua kacau sgt just stalking so im cool with it...

aku pena tnya dia d fb 'who r u?' then dia letak tu d about me "who r u? hidup dan mati ku hanya untuk mu"...

aku x tau apa motifnya dia bt mcm tu...

if dia xbf ku then x pelu la kn mau stalking lg since kmi da bbek...

n if dia cewek xbf ku then stop the gossip (if any)...coz its cheap...

#aku ingtkn fb nada la stalker knn, tau2 ada pla...siap mengaku lg...so jan la kmu jd stalker k...just b urself...n show urself to others...no need to pretend...cheers...XD

4 comments:

Beatrice Bianus said...

wow..haha..xbf jd peminat misteri..ouch come on....

virgo19 said...

beatrice: yalo...pelik kan...lol

✿ Mitchell ✿ said...

that's why I decided not to have a fb account.. cause fb FULL of cheap drama.. xD adoii.. lucu juga dunia fb ne...

virgo19 said...

mitchell: ya lo...feel lyk wanna delete my fb but then frens in uni still contacting tru fb...n since govt kc tax on prepaid then makin2 la often dorg post notes tru fb...huhu sigh...