Thursday, September 8, 2011

my cuti2 uni...

x lma lg start kuliah da...lps ni kena la mkn mknn cafe lg...bkn home cook meal...

blh ka if aku bgtau yg aku masih mau cuti lg???

haish mcm org yg x mhargai la pla kan...

apa2 pun, these last few days before im heading back to uni, i have to change everything...

if dlu d campus, jam 12 mesti baring da, spya blh bgun awl the next morn p attend lectures am - pm...since cuti2 uni, aku jd nite guard...kdg aku x tdo lgsg mlm then ptg bru tdo...itupun 2@3 hrs nap...skrg sdh jd habit, mcmn mau tukar??? damn...mmg teruk la ni first few weeks mau bgun awl...

wat else, hhhhmmmm, oya...TV...since sdh tukar astro p astro pvr, aku blh rakam da series yg aku ska...so by friday, aku kena balik rmh (MUST) utk tgk tu series...

here is the list : teen wolf, being human, supernatural, game of thrones, downton abbey, keeping up with the kardashians, apa lg ya, mcm aku kira 8...apa lg 2??? biar la dlu...yg pentg ni list aku sdh set p series record...i loike...XD





6 comments:

echaRierie said...

bha,, afen..welcome back to school ! hihi..jd bdk dulu r..

record jgn x record.. Y

virgo19 said...

echa: yeah...thats the spirit...x sabar sdh ni...:D

Aki said...

hahahaha habis lah.. tapi syok ba tu mula skull sudah.. :-p.. Belajar rajin2.. :-)

virgo19 said...

aki: mau blajar sdh ni btul2 knn las yr sdh...huhu

Akue Achik said...

welcome back to uni :D hohoho

mmg x best xdpt mknn rumah...huhuhu

virgo19 said...

achik: ya betul...mknn rmh la yg plng kena rindu...mknn cafe x sdap la huhu...:D