Sunday, August 7, 2011

why now????

knpa bru skrg ko mau sy blik???

slma ni aku sdh bg ko pluang...aku siap tnya lg if ko mau kita blik mcm dlu...

tp ko nemau...

fine, aku trima ja...e2 kputusan ko...

tp bila aku da ada org len, sna la jua ko mau aku blik dgn ko...

pluang yg aku bg n ko sia2kn tu knapa???

ko mgaku ko bodoh n ko myesal tp da terlalu lewat...

aku da ada org len...

tlng la jan cuci fikiran sy dgn fikiran negatif ko...

tlng jan buruk2kn org len coz dri sendri pun x perfect..

if ko mc suka, sy x kesa..bkn sy x pduli tp apa yg sy blh bt??

sy bkn ats pgar mau pilih sepa...sy sdh bt pilihan...

mcm yg ko pena ckp dgn sy "if kita ada jodoh, nda ke mn jua tu..."

so if kita ada jodoh, nda ke mn jua tu...

sy nemau bg ko hrpn...n sy nemau elak ko...

so bt msa skrg, kta jd kwn dlu k...

*kena bt entri bm coz c kawan sorg tu kn nda fhm b.m...kesian dia...

8 comments:

✿ Mitchell ✿ said...

mmg gini lah if talks about relationship ne.. @_@ one moment like this, one moment like that.. is very unpredictable..
mcm sya juga dulu, bila I'm with the current one, the past one coming sudah mo tuntut blk bersama kunun. pdhal dulu huh.. i don't have to cerita pjg in here la..
klu dikira past tu, ertinya past la suda. tidak guna oredi tu ingat balik the past. so i chose to be with the present one.. now im happily with him, plus he's way so much better than the previous2 one.. glad that im with him now. its all depends on our choice juga tu :)

virgo19 said...

mitchell: ya lo...very unpredictable...n i do agree "klu dikira past tu, ertinya past la suda, x guna mau ingt blik..." bila dia approach me blik2 kn, kdg2 ttukar ni feeling..jd mcm mau blik dgn dia...tp sy ttp dgn the current one, hav faith n trust him...

Aki said...

Hehehe.. kasi paham sama dia.. ^_^.v.. gitu la.. Virgo always the best!! ^_^.v..

virgo19 said...

aki: susa ba mau kc fhm if dia mc suka knn...huhu...always the best la mengkali ni...lol:D

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

biasa la bah tu. manusia ni kengkadang nda pndai mo menghargai. bile benda tu suda nda da untuk dia, baru terasa, baru mau benda tu balik.

well, the right person comes when the right times comes babehh :)

maybe this one is the best for u :)

wishing u happiness ^____^

misya mialen said...

virgo,

based form my experience, never look backward. teruskan hidup. Jangan kusutkan kepala memikirkan tentang org yg prnah kita syg tp lepas tu tinggalkan kita & dtg lagi semula. Itu adalah tandanya dia x punya komitmen dalam hubungan. just teruskan hubungan dgn org baru dan cari x-factor yg boleh buatkan hubungan tu kekal hingga ke jinjing pelamin. Ikut kata hati. kalau hati kata, x mau, jgn disambung semula. buang rasa kasihan. Sebab perasaan kasihan la yg buat kita lebih sakit bla satu hari nnt dia buat hal. siapa tahu kan..^_^

Walk The Talk said...

Apa boleh buat la kan babe :) sudah berlalu.. move on with the new one la kay ^.^ good luccckkk:D

virgo19 said...

khansyaa: btul3..bla sdh tlepas bru mau blik...n yeah i hope so yg mu current one is the best for me...n thanks ah for ur wish...

misya: kasihan?? btul jua..mgkn sy ada rsa kasihan kn thats y kdg2 sy trasa mcm mau blik dgn dia..tp nsib sy ikt kta ht utk setia biarpun kmi bjauhn...

anne: ya lor...pa blh bt...btw, thanks:D