Wednesday, August 17, 2011

aku mc mau p nz la.....

hr ni nta knapa aku tba2 buka local c laptop ku...

jeng jeng jeng...

i just realized yg aku ada sigek folder ni yg aku blm pena tgk lg...just copy, paste n forget...

well, this folder contains pics from nz...but mostly pics from milford sound....

wtf...punya lma da aku p sna bru skrg ingt mau tgk pics??? yadada...

stirling falls...


bottlenose dolphin

brown falls

4 sisters waterfalls

road to milford sound...
aku gayat geng tgk tu road...coz bru ja 5 saat kuar dr tunnel pastu cornernya tajam kayak S gitu...


ni la tu tunnel...

the famous milford sound...reflection bilang tu guide...

b4 nek boat...

otw...

still otw...bhenti kejap...scene cntk...

ni pun bru kuar dr tunnel...awan goku cntk ja knn...
bumi nz mmg byk tasik...cntik geng...cigu ku ckp sna snowing sdh...tym aku p bru autumn...muka buminya exactly like scotland....bezanya castle byk d scotland...

apa2 pun aku kangen banget ngan nz....kapan kok kita akn ketemu???

*tpaksa la post mcm indon coz kwn ku ckp bm aku teruk btul ni...sialan...

4 comments:

Akue Achik said...

4 sisters waterfall tu jga laaaaa.....

virgo19 said...

hehe lawa kn...:D

echaRierie said...

woah..siuknya jln2 di oversea..hihi..

Armstrong said...

Cantik o tu rainbow... but hey, all rainbows are beautiful ba kan :D