Tuesday, August 16, 2011

i am a superwoman...

aki...aku menyahut cabaran segmen mu ah...



so here's me, tiffany anthony, a superwoman...

1 ---------> aku superwoman coz bf aku 20 thun lbh tua dr aku...aiyo...bukti?? bkn tak mau tp sy x suka persepsi org dgn this kind of relationship...so let it out of track...

2 ---------> aku superwoman coz aku jenis yg nekad...klu A yg aku mau bt then A la yg aku bt...if A la yg aku mau, then A la yg aku dpt...cnthnya; aku sgp escape xm coz mau p nz...nekad kn...hehe...klik la ni if nda caya...nz...

3 ---------> aku superwoman tp aku pemalu....hahhaha lawak la...superwoman knn kn tp pemalu ni...

4 --------> tp ko jgn...pemalu2 pun, superwoman afen ni, berani tau if kna dgn tempat n org...

5 ---------> aku superwoman lg coz aku ni jns yg open...ko ckp ja la apa, aku layan punya...ada sekali ni sorg kwn lelaki bckp psl 18sx msa kmi p pulau...e2 1st yr msuk U...smpi la skrg 3rd yr, mc jua dia suka ckp psl 18sx...aku layan ja la...kc tambah2 lg critanya tu...

6 ---------> aku superwoman coz aku setia dgn 1 doa ku ni...aku mau la punya badan slim yg va-va-voom spya aku blh pkai sexi, pkai dress, shorts hr2...hahhahaha bapa ku ckp apa punya doa tu niat nda bek mn kna makbul...baiklah akn ku setia ja coz aku tau aku blh ja pkai sume tu...hehe

7 ---------> aku superwoman classic yg suka kumpul novels or literature dlu2...cnth, emily bronte, william shakespeare, etc...aku ada jua 1 buku ni compilation love letters of famous men and women, yg aku rsa org nda pandang pun tu bla msuk bookstore...sgp ah dr kk p times pavilion beli tu buku ja coz kk nada stock...

8 ---------> aku superwoman coz aku nda bhenti bckp...even skrg ni pun nda bhenti ni otak bjalan mau menaip...kc ringkas sdh...n better stop nw kn...

superwoman ah...tp nada power...

8 comments:

Aki said...

Yeah ha.. ^_^.v.. Thanks Join!! Ko memang nekad dari orang lain!! si Aki suka!! Hahahahhaa.. sanggup ah,demi new zealand.. ^_^.v..

virgo19 said...

hehe ur welcome...ur welcome...mmg nekad gila ni aki...hehe :D

Akue Achik said...

ehehe..pnh bca Macbeth? :D

Pink Diva™ said...

No 4.. saya suka

virgo19 said...

achik: pena baca...coz ada buku compilation sume karya shakespeare...tgk muvie nya pun pena...hehe...

pink diva: thanks...:D

Aemy Shamy said...

waaa u love Shakespeare..cool! ^^

echaRierie said...

waa..no 2 tue sy kdg2 mcm tue..hahaha..
no 3 pn kita sm..hahaha..

nunui Joe said...

Dulu saya pernah suka orang yang 17 tahun tua dari saya. Tapi sy let go ja. Tiada jodoh kali hehehe. Yah kita superwoman! ^^